Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

Εκδήλωση του Δήμου Κορινθίων με θέμα: “Τα υδρευτικά έργα και ύδρευση στην Κόρινθο και στην Κορινθία"

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

                                                                                                                    Κόρινθος 14-04-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Δήμος Κορινθιων διοργανώνει στις 18 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα), στις 6.00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, οδός Δαμασκηνού 34 & Κολοκοτρώνη (αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος») εκδήλωση με θέμα : «Τα υδρευτικά έργα και η ύδρευση στην Κόρινθο και στην Κορινθία», με ομιλητές τον καθηγητή Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας κ. Γιάννη Λώλο και τον κ. Παρασκευά Νταβαρίνο, Αρχαιολόγο-ερευνητή του Δήμου μας, που θα μιλήσουν για το Αδριάνειο Υδραγωγείο και την ύδρευση της Κορίνθου από την αρχαιότητα έως σήμερα αντίστοιχα.

                                                                                                             από το γραφείο τύπου

Σημαντικά Νέα

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής : 54/794/2025- Έγκριση και παραλαβή του Παραδοτέου 3 του φυσικού αντικειμένου της πράξης με τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με την ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Μ.Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. - Υπηρεσίες Συμβούλου για την Οικονομοτεχνική Υποστήριξη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων»

Περισσότερα »

Αριθμός Απόφασης 54/784/2025 Δημοτικής Επιτροπής με θέμα:Εξειδίκευση πιστώσεων στο δημοτικό προϋπολογισμό έτους 2025 για συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στη διοργάνωση του 16ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ «ΓΕΦΥΡΕΣ» στην Κόρινθο

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

Εκδήλωση του Δήμου Κορινθίων με θέμα: "Τα υδρευτικά έργα και ύδρευση στην Κόρινθο και στην Κορινθία"
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες