Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

Το Φωνητικό Σύνολο «Opus Femina» παρουσίασε το νέο έργο του Διονύση Μπουκουβάλα «Rejouissez-vous!»

Για μια ακόμη φορά το Φωνητικό Σύνολο «Opus Femina» παρουσίασε σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση έργο νέου έλληνα μουσουργού.

            Ο νέος ταλαντούχος συνθέτης Διονύσης Μπουκουβάλας, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών, εμπιστεύθηκε στη χορωδία «Opus Femina» το νέο έργο του για γυναικεία χορωδία και εκκλησιαστικό όργανο «Rejouissez-vous!», σε ποίηση Γ. Απολλιναίρ, Α. Ρεμπώ και Λ. Αραγκόν.

            Το έργο παρουσιάσθηκε την Κυριακή 6 Μαϊου στη Γερμανική εκκλησία Αθηνών, στα πλαίσια της συναυλίας που έδωσε η χορωδία μας συμμετέχοντας στον Διεθνή εορτασμό της International Kodaly Society για το «έτος Kodaly», που οργανώθηκε από την Ελληνική εταιρεία Kodaly.

Σημαντικά Νέα

Αριθμός Απόφασης 58/884/2025 Δημοτικής Επιτροπής με θέμα:Έγκριση και παραλαβή του Παραδοτέου 4 του φυσικού αντικειμένου της πράξης με τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με την ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Μ.Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. - Υπηρεσίες Συμβούλου για την Οικονομοτεχνική Υποστήριξη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων.

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

Το Φωνητικό Σύνολο «Opus Femina» παρουσίασε το νέο έργο του Διονύση Μπουκουβάλα «Rejouissez-vous!»
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες