Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο Παρασκευή

⚠️ Παραμένουμε στο “4″ και αύριο Παρασκευή 2.07.21 ⚠️
____________________
Σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, που ισχύει για την Παρασκευή 02-07-2021, η περιοχή μας παραμένει σε ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ Κίνδυνο Πυρκαγιών (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4)

? Η ετοιμότητα του μηχανισμού στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων λήψης απαραίτητων μέτρων που προβλέπονται στην σχετική με τις δασικές πυρκαγιές Εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΑΔΑ: ΩΞΧΦ465ΧΘ7-ΣΚΗ) και του Γενικού Σχεδίου «ΙΟΛΑΟΣ», παραμένει.

Η πιθανότητα εκδήλωσης και στη συνεχεία ανάπτυξης πυρκαγιάς θεωρείται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ.

#Δήμος_Κορινθίων #Μέριμνα #Πρόληψη #Ετοιμότητα

Σημαντικά Νέα

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής με αριθμό 35/574/2025 περί έγκριση 1ου Πρακτικού της Επιτροπής αξιολόγησης διαδικασιών για την σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, προϋπολογισμού μελέτης 350.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (αριθμός μελέτης 29/2025)

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο Παρασκευή
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες