Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΧΑΙΟΥ

«Ό,τι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πράξη», όλα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς

Ανταπόκριση σε ένα πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του σχολικού συγκροτήματος «Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Λεχαίου» έδωσε μέσα στις γιορτές ο Δήμος Κορινθίων. Στο προαύλιο του σχολείου τοποθετήθηκε σήμερα μία νέα προκατασκευασμένη αίθουσα, η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν από την διεύθυνση του σχολείου.  

«Ό,τι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πράξη έχει πει ο δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης και σήμερα το πρωί άλλη μια υπόσχεση πραγματοποιήθηκε», σημειώνει σε ανάρτησή της, η αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμητρα Τσουλουχά.

Η τοποθέτηση της νέας αίθουσας ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς από τις υπηρεσίες του Δήμου. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες ανέλαβαν την μελέτη. Η Υπηρεσία Πρασίνου φρόντισε για το κλάδεμα των δέντρων στον περίβολο, ώστε να καταστεί εύκολη η τοποθέτηση της αίθουσας, αλλά και να ομορφύνει ο προαύλιος χώρος. Η Υπηρεσία Καθημερινότητας ανέλαβε τις εργασίες για τα ηλεκτρολογικά της αίθουσας. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε ένα αποτέλεσμα, που πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στις 7 Ιανουαρίου, όταν θα επιστρέψουν στο σχολείο.

«Ως αντιδήμαρχος Παιδείας αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρά για τη στιγμή αυτή», τονίζει η κυρία Τσουλουχά, σημειώνοντας πως «οι υποσχέσεις του δημάρχου μας θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται».

Από τον Δήμο Κορινθίων εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Διευθύντρια κυρία Αγγελική Ζήση, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την συνεργασία.

Η δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε μαζί για να προσφέρουμε στα παιδιά μας το καλύτερο δυνατόν περιβάλλον. Για να μάθουν, να εξελιχθούν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελα και πρόοδο!

 

 

Σημαντικά Νέα

Παράταση της διάρκειας ισχύος των προσφορών και των εγγυητικών συμμετοχής των οικονομικών φορέων, που συμμετέχουν στο διαγωνισμό με α/α στον ηλεκτρονικό τόπο διαγωνισμού ΕΣΗΔΗΣ 209634 για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΣΙΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΒΕΛΟΥ ΒΟΧΑΣ προϋπολογισμού μελέτης 744.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) (αριθμός μελέτης 70/2024)

Περισσότερα »

Εξειδίκευση πίστωσης στο δημοτικό προϋπολογισμό έτους 2025 για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης υπηρεσιών με τίτλο «Οργάνωση και υλοποίηση μονοήμερης εκδρομής στη Σαλαμίνα – Μέγαραγια τα μέλη των ΚΑΠΗ της  Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του  Δήμου Κορινθίων»

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΕΧΑΙΟΥ
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες