Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΕΣ αθλητικές εγκαταστάσεις για την νεολαία του δήμου μας – Εξαιρετική η αγορά του οικοπέδου στην Καλλιθέα

Στην ιδιοκτησία του δήμου Κορινθίων περιήλθε μετά τις υπογραφές συμβολαίων χθες Πέμπτη 25 Νοεμβρίου το οικόπεδο των 26 στρεμμάτων στην περιοχή της Καλλιθέας, οικόπεδο το οποίο προορίζεται για δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Στο οικόπεδο που πλέον μας ανήκει θα δημιουργηθούν πρότυπες αθλητικές εγκαταστάσεις για τη νεολαία του δήμου μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος μιλώντας για μια εξαιρετική αγορά από πλευράς δήμου ενός οικοπέδου 26 στρεμμάτων. Ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους δημοτικούς συμβούλους που με την ψήφο τους στήριξαν την πρόταση της αγοράς.

«Είναι μια από τις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στο δήμο στην διάρκεια της πρώτης θητείας μας» σημείωσε ο Δήμαρχος ενημερώνοντας πως σε διάστημα 3-4 μηνών θα ολοκληρωθούν οι απαραίτητες πολεοδομικές ρυθμίσεις από τους μελετητές ώστε το σύνολο της έκτασης να είναι διαθέσιμο για την δημιουργία του νέου ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ το οποίο θα δώσει «ανάσα» στον Συνοικισμό αλλά και στην πόλη της Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε παράλληλα, παρουσιάζοντας την προμελέτη, την δημιουργία κόμβων στο σημείο, παρέμβαση η οποία θα επιτρέψει την ασφαλή και εύκολη κυκλοφοριακή σύνδεση του έργου αλλά και της περιοχής Νεάπολης -  Καλλιθέας με την πόλη. «Η οριστική μελέτη και η υλοποίηση του έργου θα επιτρέψει στην Κόρινθο να φτάσει στο φυσικό της όριο που είναι ο νέος αυτοκινητόδρομος. Η συνεργασία με την περιφέρεια είναι συνεχής προκειμένου να υλοποιηθούν τα έργα που θα αλλάξουν την περιοχή σε μεγάλο βαθμό» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Σημαντικά Νέα

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής : 54/794/2025- Έγκριση και παραλαβή του Παραδοτέου 3 του φυσικού αντικειμένου της πράξης με τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με την ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ Μ.Α.Ε. Α.Ο.Τ.Α. - Υπηρεσίες Συμβούλου για την Οικονομοτεχνική Υποστήριξη της Δνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας του Δήμου Κορινθίων»

Περισσότερα »

Αριθμός Απόφασης 54/784/2025 Δημοτικής Επιτροπής με θέμα:Εξειδίκευση πιστώσεων στο δημοτικό προϋπολογισμό έτους 2025 για συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στη διοργάνωση του 16ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟΥ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ «ΓΕΦΥΡΕΣ» στην Κόρινθο

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε ΠΡΟΤΥΠΕΣ αθλητικές εγκαταστάσεις για την νεολαία του δήμου μας – Εξαιρετική η αγορά του οικοπέδου στην Καλλιθέα
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες