Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

 
Σε εφαρμογή της ΚΥΑ 36587/10-6- 2021 (ΦΕΚ 2476 τ. Β’) οι λαϊκές αγορές του Δήμου Κορινθίων από την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 και εφεξής θα λειτουργούν ως εξής:
Η Λαϊκή Αγορά Κορίνθου από το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 θα λειτουργεί στον θερινό χώρο , στην Οδό Κολιάτσου με επέκταση στην άνοδο και στην οδό Στεφάνου.
Οι λοιπές Λαϊκές Αγορές του Δήμου θα λειτουργούν σε επέκταση των καθορισμένων χώρων, χειμερινών - θερινών . Όλες οι επεκτάσεις θα ισχύουν για όσο καιρό επιβάλλονται, για υγειονομικούς λόγους μεγαλύτερες αποστάσεις από τις προβλεπόμενες.
▶Η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται στο 1 μέτρο με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.
▶Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πωλητές και καταναλωτές.
▶Απόσταση ενάμιση (1,5) μέτρου μεταξύ των καταναλωτών στην Λαϊκή .
▶Πραγματοποίηση αυτοδιαγωνιστικού ελέγχου (self-test) τουλάχιστον μία (1) φορά την εβδομάδα για πωλητές και εργαζομένους στην αγορά.
Πωλητές και καταναλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς ,
 
Επισημαίνουμε ότι η μη συμμόρφωση στις προαναφερόμενες υποχρεώσεις δύναται να επιφέρει από τη Γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς.
 
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΛΛΙΑ

Σημαντικά Νέα

Αριθμός απόφασης 21/280/2026 Δημοτικής Επιτροπής με θέμα:Περί αιτούμενης χορήγησης άδειας εκτέλεσης εργασιών υποδομών σε κ.χ. για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στο κατάστημα της ΑΝΕΔΗΚ - ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΕ επί της οδού Γ. Παπανδρέου με αριθ. 30- 32 στην πόλη της Κορίνθου

Περισσότερα »

Αριθμός απόφασης 19/255/2026 Δημοτικής Επιτροπής με θέμα:Έγκριση και παραλαβή του Παραδοτέου Π3 του φυσικού αντικειμένου της πράξης με τίτλο «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τον σχεδιασμό της ανάπλασης της οδού Κολιάτσου», κατόπιν της Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Κορινθίων με την «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε. – Α.Ο.Τ.Α»

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες