Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

Δήμος και ΚΕΠΑΠ προσφέρουν Χριστούγεννα…διαδικτυακά!

Ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος , ο Πρόεδρος Θέμης Κουτσογκίλας, το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Τιμολέοντα Πιέτρη & την τουριστική Ιστοσελίδα του Δήμου Κορινθίων www.visitcorinth.gr προσφέρουν μια σειρά από διαδικτυακές εκδηλώσεις.
 
Η αρχή γίνεται με τους Piano-Forte σε μια Χριστουγεννιάτικη έκδοση με το μαέστρο Θοδωρή Παπαδά, την Ιωάννα Κακουριώτη στο τραγούδι και μια ορχήστρα 6 μουσικών να μας βάζουν στο πνεύμα των εορτών με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μεγάλες επιτυχίες.
 
Η εκδήλωση θα προβληθεί την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 19.30 μέσα από την facebook σελίδα του Δήμου Κορινθίων VisitCorinth_official, μια προσφορά του ΚΕΠΑΠ δωρεάν για όλους.
 
Κάντε Like στη σελίδα του VisitCorinth_official για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σημαντικά Νέα

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής: 29/384/2026- Περί λήψης απόφασης σχετικά με αίτηση, που αφορά γνωμοδότηση για την έναρξη της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων ή ορθοφωτοχαρτών κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην Κοινότητα Περιγιαλίου του Δήμου Κορινθίων, κατά τα οριζόμενα της παραγράφου 1 του άρθρου 35 του Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60/Α/31-3-2011)

Περισσότερα »

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής: 29/387/2026-Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας στο εξωτερικό και δαπανών μετακίνησης της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων στο Γκάμπροβο Βουλγαρίας, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Τζαζ  18-21 Ιουνίου 2026.

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

Δήμος και ΚΕΠΑΠ προσφέρουν Χριστούγεννα...διαδικτυακά!
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες