Καλώς ήλθατε στον Δήμο Κορινθίων

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Δύο νέα έργα σε Σοφικό και Κόρινθο

Στη διαμόρφωση πεζοδρόμου στη θέση «Αγία Άννα» εντός της πόλης της Κορίνθου και την κατασκευή πλατείας σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου στην κοινότητα του Σοφικού προχωρά ο Δήμος Κορινθίων. Τα δυο έργα έχουν προϋπολογισμό 181.733,93 ευρώ και τα χρήματα προέρχονται από το πρόγραμμα Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Δήμου Κορινθίων.

Στην δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων, Βαγγέλης Παπαϊωάννου, αναφέρει ότι “για μια ακόμα φορά αξιοποιούμε τις αρχές της συνεργασίας και της εξωστρέφειας προκειμένου να δημιουργήσουμε υποδομές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας. Με πολλή δουλειά και λίγα λόγια, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις από κάθε ενεργό πρόγραμμα.

Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Χρίστο Δημα για την καθοριστική συμβολή στη έγκριση, όπως επίσης και την συνεργάτιδα μου στο Αυτοτελές Γραφείο Προγραμματισμού, Αλεξάνδρα Αρτοποιάδου, τον Αντιδήμαρχο Έργων, Δημήτρη Μανωλάκη, καθώς και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας για την πολύτιμη βοήθειά τους στη σύνταξη του χρηματοδοτικού αιτήματος και εν τέλει την επιτυχή ένταξη και χρηματοδότηση…”.

Σημαντικά Νέα

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής 67/1019/2025-Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Αξιολόγησης διαγωνισμού για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης για την εκτέλεση του έργου ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΠΛΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ, προϋπολογισμού μελέτης 500.000,00€ (συμπ/νου Φ.Π.Α.) Aριθμός μελέτης 73/2025 και κατακύρωση της δημόσιας σύμβασης.

Περισσότερα »

Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής 71/1092/2025-Έγκριση και παραλαβή 2ου Παραδοτέου της Προγραμματικής Σύμβασης «Τεχνική υποστήριξη στην εκπόνηση στρατηγικών και στη διαχείριση χρηματοδοτικών Προγραμμάτων – Υποέργο: 3: «Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την παρακολούθηση της υλοποίησης  έργων/δράσεων του Δήμου Κορινθίων», που έχει συναφθεί μεταξύ του Δήμου Κορινθίων και της ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ Α.Ε. - Α.Ο.Τ.Α.

Περισσότερα »

Σημαντικές Υπηρεσίες

Εκδηλώσεις

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Δύο νέα έργα σε Σοφικό και Κόρινθο
Facebook
X
Threads

Σελίδες

Κατηγορίες